Soap and Care Shampoo Bar Happy Soap
happy soaps body bar
Shampoo bar bath bubble and beyond
Bath marbles
Conditoner bars bath bubble and beyond

Onze Visie

Soap and Care is een jong bedrijf dat zich in zet om een bijdrage te leveren aan het verminderen van plastic binnen het huishouden.

Onze mooie planeet is het waard om voorzichtiger mee om te gaan. Zo ook de zeeën. Al het plastic wat wij gebruiken in ons huishouden en als boodschappen gooien we weg. Het meeste komt in de afvalverwerking terecht maar een gedeelte waait weg en komt in de zee of rivieren terecht.
Op dit moment zit er in onze zeeën meer dan 5 biljoen stukken plastic. Dit is verstikkend voor al het leven in de zee, rivieren en beekjes. Dit is iets dat we niet willen.
We willen zo min mogelijk plastic gebruiken en daarom kwam dit idee bij ons op om cosmetica te gaan verkopen zonder plastic verpakking. Producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Dus goed voor je huid en haar en voor de wereld.

Ons doel voor de komende jaren is ons assortiment uit te breiden met nog meer verzorgingsproducten die natuurlijk zijn gefabriceerd en verpakt zodat we steeds minder plastic nodig hebben. 

Help je mee om dit doel te bereiken? 

De Shampoo Bars zijn ook goedkoper dan "gewone" shampoo's. 1 Shampoo bar staat gelijk aan 3 tot 4 plastic flessen shampoo. Dus doe je mee? Kom langs om te ruiken welke geur voor jou het aantrekkelijkst is of bestel via onze webshop.